Fisherman’s wharf

Fisherman’s Wharf

Snapped at the almost complete stage – with a contractor and his white van on site, this waterside dwelling was prised from a very limited site. Below the step ladder – the canopy gives space for car parking to the side of the front door and the cantilever provides valuable floor space at first floor level. Inside a spacious stair leads to the main master bedroom and en-suite, then onward to the store in the roof  space. Stair design was crucial to allow for this top storey space, given the planning requirement to keep ridge height low relative to neighbouring properties.  Downstairs a sizeable family kitchen and living area was created leading to the wharf side decked patio level. The dwelling was finished in black stained clapboard in keeping with neighbouring boathouses.